Aerosleep matras

Aerosleep matras

Heb je ooit van een Aerosleep matras gehoord? Dit is een speciale matras die ervoor zorgt dat je baby goed en veilig slaapt. Aerosleep is een zeer bekend merk en heeft een hele lijn in matrassen, matrasbeschermers en hoeslakens.

Het garandeert een vrije ademhaling en optimale hygiëne voor je baby als belangrijkste kenmerk. Op dit moment is het bekendste Aerosleep product de Aerosleep Baby Protect Matrasbeschermer.

Het is een matrasbeschermer wat op elke matras gelegd kan worden en zo kun je eenvoudig een veilige slaapplek voor je baby creëren. De open 3D structuur biedt je baby ook nog eens verschillende voordelen.

Als je baby op eigen kracht op zijn of haar buikje rolt, kan je baby altijd vrij ademen op het matras. Ook beschermt het je baby tegen bacteriën die zich in het matras nestelen.

Wanneer braaksel in het matras doordringt vormt het daar een broeihaard van bacteriën. Dit heeft een gevaarlijke invloed op de gezondheid van je baby. De Aerosleep Baby Protect heeft echter een ondoordringbare beschermlaag zodat bacteriën geen kans hebben om het matras te bereiken. De Baby Protect zelf kan eenvoudig gewassen worden zodat de bacteriën meteen onschadelijk worden gemaakt.